• Create an account
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Ukratko o smeru

 • PDF

 

Smer ELEKTRONSKO POSLOVANJE osnovan je na Višoj Elektrotehničkoj školi u Beogradu 2002. godine. Smer je AKREDITOVAN Rešenjem Agencije za akreditaciju Republike Srbije od 27. aprila 2012. godine.

Smer je ponovo AKREDITOVAN Rešenjem Komisije za akreditaciju Republike Srbije od 27. aprila 2012. godine.

Studijski program Elektronsko poslovanje odgovor je na zahteve vremena - novi smer za novo vreme.

Studijski program je baziran na sticanju znanja i veština iz oblasti elektronskog poslovanja, informacionih tehnologija i menadžmenta i biznisa.

Na smeru Elektronsko poslovanje studenti se osposobljavaju za rad u privrednim društvima, bankama, organima lokalne i državne uprave i javnim službama, za poslove iplementacije različitih modela elektronskog poslovanja ( e-commerce, e-government, e-banking, e-learning, m-commerce), formiranja i održavanja dinamičkih Web lokacija, organizovanja marketing kampanja, uključujući i oglašavanje na Internetu, izrade softverskih rešenja podržanih .NET tehnologijom. Takođe se, kroz nastavne sadržaje, osposobljavaju za poslove projektovanja i održavanja računarskih mreža, izradu biznis planova, finansijskih analiza, kao i za poslove vezane za tehnologiju elektronskog bankarstva.

Kontakt informacije:
Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Visoka Škola elektrotehnike i računarstva strukovnih studija,
Beograd, Vojvode Stepe 283.Vi ste ovde Ukratko o smeru